Cazul bolnavei de cancer din CONSTANȚA / Șefa de la Ambulanța Dolj și-a dat DEMISIA

111
Cazul bolnavei de cancer din CONSTANȚA / Șefa de la Ambulanța Dolj și-a dat DEMISIA - clinicadechirurgiereabilitata136-1369926876.jpg

Articole recomandate

Constănțeanca bolnavă de cancer, externată din Spitalul de Urgență Craiova, la începutul acestei săptămâni, a fost internată în Spitalul Județean Constanța. Ministerul Sănătății a cerut Direcției de Sănătate Dolj să facă verificări cu privire la refuzul transportului pacientei. După declanșarea verificărilor, directoarea Serviciului de Ambulanță Dolj, Iulia Stănculescu, și-a prezentat astăzi demisia. 




Reamintim că femeia a fost dusă de urgență, duminică, la Spitalul de Urgență din Craiova, pentru a fi tratată de medicul Florinel Bădulescu, șef al Clinicii de Oncologie. Starea femeii s-a înrăutățit, iar medicii au anunțat familia că nu se mai poate face nimic pentru a o salva. Familia pacientei a solicitat o salvare de la Serviciul de Ambulanță Dolj pentru a o transporta pe femeie la Constanța, în condițiile în care aceasta avea nevoie de perfuzii, însă i s-a refuzat acest lucru, fiind invocată legea. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3364 secunde