Ce farmacii din Constanța vor fi controlate de CJAS

154
1
Ce farmacii din Constanța vor fi controlate de CJAS - cefarmacii-1417026421.jpg

Articole de la același autor

Din cele 200 de farmacii aflate în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța, vor intra în atenția instituției constănțene, dar și a Ministerului Sănătății, cele care nu respectă eliberarea medicamentelor compensate și gratuite.

Controalele au fost demarate la începutul acestei luni și vor fi încheiate la începutul lunii decembrie, spun reprezentanții CJAS Constanța.

"Ministrul Sănătății a transmis tuturor caselor județene de asigurări de sănătate, ca până la finalul acestei luni să demareze controale în toate farmaciile vizate din țară. Este vorba despre marile lanțuri de farmacii și punctele de lucru din provincie ale acestora, acolo unde au fost controlate condițiile în care a fost sau nu respectată eliberarea rețetelor compensate sau gratuite. De altfel, aceste controale vizează reglementarea prețurilor aplicate de aceste farmacii în raport cu prețul de referință stabilit prin lege", a precizat Dragoș Poteleanu, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța.

După colectarea datelor din fiecare județ al țării, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, va fi cel care va face publice concluziile controalelor, au mai precizat reprezentanții CJAS.

Comentează știrea

DODO
27 noiembrie 2014
so pe ei !

Halal control, trimbitat !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4208 secunde