Cine cere eliminarea pinului de la cardurile de sănătate

214
3
Cine cere eliminarea pinului de la cardurile de sănătate - cinecereeliminarea-1417026394.jpg

Articole de la același autor

Pentru a facilita accesul tuturor pacienților la serviciile medicale pe baza cardurilor de sănătate, Asociația pentru Protecția Consumatorilor (APC) a solicitat eliminarea codului PIN de pe cardurile de sănătate, motivând numărul mare de pensionari beneficiari ai acestui card și faptul că PIN-ul îngreunează mult utilizarea acestei facilități.

"Propunem eliminarea codului PIN la utilizarea cardului de sănătate. Sunt mulți pensionari care folosesc aceste carduri și nu se descurcă cu codul PIN. De asemenea, în cazul unui accident grav, de exemplu, nu poate fi folosit cardul de sănătate al unei persoane, pentru că nu se cunoaște codul PIN", a declarat Costel Stanciu, președintele APC. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

nvt
27 noiembrie 2014
nvt

Pfff... in mod normal a-r fi trebuit sa se gandeasca la acest lucru cu mult dinaintea producerea acestor carduri.., dar cum vorbim de Romania.. asta este ! sunt de acord cu eliminarea acestor pinuri de pe carduri..

eva
28 noiembrie 2014
munca la domiciliu

Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9989 secunde