Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci ardei iuţi. Efectul e uimitor

874
Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci ardei iuţi. Efectul e uimitor - ardeiiute-1645638132.jpg

Articole de la același autor

Conform unui studiu recent, capsaicina, substanța ce se găsește în ardeiul iute și care îi asigură gustul, ar putea fi folosită în prevenirea cancerului intestinal.


Potrivit Realitatea.net compusul care dă iuțeala ardeilor ar putea reduce riscul de a dezvolta cancer intestinal, susține un studiu recent, citat de Daily Mail.

Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanta care il face picant. S-a demonstrat stiintific ca aceasta substanta este deosebit de eficienta in curele de slabire, prin arderea accelerata de calorii si reducerea poftei de mancare.

Cercetătorii au administrat capsaicină șoarecilor, aceștia fiind predispuși genetic să dezvolte tumori în tractul gastrointestinaș. Substanța administrată a declanșat un receptor de durere în interiorul celulelor din intestine, declanșând astfel o reacție ce rduce riscul de a face tumori colorectale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4861 secunde