Ce spune sportul pe care îl practici despre personalitatea ta

224
Ce spune sportul pe care îl practici despre personalitatea ta - cespunesportulpecareilpractici-1429278183.jpg

Articole de la același autor

Bicicliștii sunt stabili emoțional, persoanele cărora le place să alerge sunt extrovertite, iar cei care preferă plimbările sunt cei mai puțin materialiști, potrivit unui studiu realizat în perioada februarie - martie, în Marea Britanie, pe 2.000 de adulți, de către British Heart Foundation și Mindlab.

Potrivit csid.ro, bicicliștii sunt relaxați și calmi, stabili emoțional și sunt cel mai puțin predispuși la a suferi de depresie și a fi afectați de stres, dar sunt materialiști. Persoanele cărora le place să alerge sunt extrovertite, iubesc să fie în centrul atenției, ascultă muzică cu ritmuri alerte și veselă.

Înotătorii sunt cei mai buni amanți, se implică în acțiuni caritabile, tind să fie cei mai fericiți și obțin această stare destul de ușor și sunt foarte ordonați. Persoanele cărora le place să meargă foarte mult preferă să fie singure, le place propria companie, sunt empatice și se implică în acțiuni caritabile, dar nu le place să atragă atenția asupra lor și sunt cele mai puțin materialiste persoane. Practicanții de yoga sunt foarte agreabili și se pot pune cu ușurință în locul altcuiva, ceea ce le oferă un grad mare de empatie și înțelegere a celorlalți. Aceste persoane sunt unele dintre cele mai puțin materialiste. Cei care merg regulat la sala de fitness sunt extrovertiți și stabili emoțional, fiind cel mai puțin expuși riscului de a suferi de schimbări bruște ale stării de spirit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3632 secunde