Ce substanțe periculoase conține untul!

280
2
Ce substanțe periculoase conține untul! - grasimi-1439472461.jpg

Articole de la același autor

Alimentația bogată în grăsimi "trans" creste riscul de deces cu 34%, mai ales în urma bolilor cardiovasculare, arată un studiu nou, realizat de o echipă de cercetători canadieni.

Studiul arată că oamenii care au un aport mai mare de 1% din caloriile zilnice de grăsimi trans duc la o incidență mai mare de deces, comparativ cu oamenii care nu consumă astfel de grăsimi.

Cercetările s-au realizat pe o perioadă de 10 ani și au arătat că în urma consumului de grăsimi "trans" pot apărea boli cardiovasculare și chiar se poate ajunge la deces, în 28% dintre cazuri, iar 21% dintre consumatorii de grăsimi "trans" dezvoltă boli de inimă. Grăsimile de acest tip sunt produse "industrial" și se găsesc în unt sau carne de vită, dar și în hrana procesată industrial.

Comentează știrea

Cosmin
13 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

adi
14 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3031 secunde