Cea mai modernă metodă de detoxifiere a organismului, la Constanța

3490
8

Articole de la același autor

Detoxifierea este un proces de "curățare" a organismului de toate substanțele toxice, ingerate prin alimentație, medicație excesivă sau produse de îngrijire și cosmetică ce conțin parabeni și conservanți. Toate acestea afectează, în timp, organele și produc diverse afecțiuni. Soluția vine de la specialiștii în remodelare corporală și detoxifiere, care propun o metodă modernă și nedureroasă de terapie. 


Cum ajunge o "baie pentru picioare" să detoxifieze corpul de substanțele nocive și să aducă o serie de beneficii pentru sănătate? Terapiile moderne de "curățare" a organismului de substanțe dăunătoare care provoacă boli sunt acum și la îndemâna constănțencelor, prin intermediul specialiștilor în remodelare corporală din cadrul Jolie Salon. 


"DETOX FOOT SPA este un tratament de bio-energizare și auto-dezintoxicare naturală a organismului ce presupune curățarea de toxine. Metoda externă de detoxifiere îndepărtează toxinele din corp la nivelul picioarelor. Corpul se detoxifică în timp ce sunteți așezați comod cu picioa-rele în apă caldă, în timp ce procesul de curățare ionică generează o serie de ioni negativi și pozitivi care atrag particulele toxice de sarcini opuse. 


Cum corpul uman conține 70% apă, DetoxSpa este o extensie externă a apei din interiorul corpului care sprijină detoxifierea naturală. În timpul ședințelor, apa se va colora în culori diferite, fiecare culoare fiind în legătura directă cu organul a cărui de-toxifiere este accentuată: galben - verzui indică toxine provenite din tractul urinar (rinichi, vezica urinară), tractul genital, portocaliu indică toxinele eliminate de la nivelul încheieturilor, maronul indică to-xinele provenite din ficat, edeme, tutun, resturi celulare, ne-grul indică toxinele ce vin de la ficat, astm, alcool. Verdele închis arată toxinele din vezica biliară, tulburările vasculare, sistemul imunitar slăbit, spuma albă (ori pete albe) indică toxinele din limfă, intestin dereglat, alergii cutanate, insomnie, petele negre arată metale grele, diabet, iar petele roșii indică toxinele din cheaguri de sânge", a precizat Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon din Constanța. 


Când este indicată detoxifierea organismului 
Persoanele care prezintă o acumulare de toxine în organism au următoarele simptome: simt un gust amar în gură de dimineață și au o halenă (respirație) urât mirositoare; au limba încărcată dimineața și prezintă dureri de cap, amețeli și se simt obosite, oricât de puțin ar munci. Sunt apatice, astenice, fără vitalitate, chiar dacă se hrănesc suficient. 


Aceste persoane sunt nervoase și au o stare permanentă de iritabilitate și stres, sunt confuze și își pierd capacitatea de concentrare, au o stare de somnolență permanentă, se trezesc greu dimineața și simt mereu nevoia de a dormi, indiferent că se odihnesc mult. În plus, prezintă tensiune crescută, au o imunitate scăzută și se îmbolnăvesc des și suferă de tulburări digestive: constipație, balonări etc. 


Ce este detoxifierea prin osmoză cu aparatul detox foot spa 
O viața sănătoasă depinde de balanța electricității în corp. O persoană sănătoasă trebuie să aibă 80% electricitate negativă (ioni negativi) și 20% electricitate pozitivă (ioni pozitivi). Corpul uman este ca un magnet uriaș, care atrage și depozitează toxine. Unele dintre aceste toxine sunt metale grele, depozite de colesterol, acid uric, grăsimi oxidate parțial și o gamă largă de chimicale care se găsesc în apă, aer și alimente. Detoxifierea purgativă este o detoxifiere externă care îndepărtează toxinele prin tălpile picioarelor. Procesul de curățare prin ioni generează un flux de ioni pozitivi și negativi care atrag și se atașează de particulele de toxine încărcate cu o polaritate opusă și se elimină din orga-nism prin piele. Aceasta este o cale foarte eficientă de a elimina acumulările de toxine, indiferent în ce regiune a corpului ar fi ele localizate. 


Procesul de curățare prin ioni este o excelentă metodă de curățare pentru detoxifierea organismului prin îmbăierea picioarelor în apă caldă, în timp ce se folosesc ioni pozitivi și negativi ce provin de la un generator de ioni. Acest proces este cunoscut sub denumirea de electroliză. 


Comentează știrea

toxic
19 ianuarie 2015
info

de cate sedinte este nevoie? cat costa o sedinta?

RODICA
19 ianuarie 2015
Cea mai apreciata oferta de lucru!

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Laurentiu
22 ianuarie 2015
Cea mai buna oferta de lucru!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Liviu
27 ianuarie 2015
Oferta de lucru la domiciliu

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pacalit
29 ianuarie 2015
Detoxifiere

Este o MARE PACALEALA ! Apa se coloreaza si singura , fara sa fie nimic in ea ! Este verificat ! Cereti sa vedeti ce se intampla cu apa dupa 20 minute fara sa stati cu picioarele inauntru !!!

ion
30 ianuarie 2015
Oferta de lucru

Oferte de lucru noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

adi
1 februarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Razvan
2 februarie 2015
Cele mai sigure locuri de munca!

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cum se realizează cura de detoxifiere
Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Detoxifierea pe timp de vară
Pagina a fost generata in 0.3018 secunde