Cura de detoxifiere cu lămâie

507
1
Cura de detoxifiere cu lămâie - dietalamaie-1401196343.jpg

Articole de la același autor

Cura de detoxifiere cu lămâie este foarte populară, mai ales că este și eficace în înlăturarea toxinelor din organism și ajută în curele de slăbire.
Cercetările efectuate de-a lungul timpului în domeniul nutriției au identificat clar că principalele cauze ale acumulărilor de toxine în organism sunt alimentația necorespunzătoare, atitudinea negativă, lipsa exercițiilor fizice.
Cura de detoxifiere cu lămâie a fost recomandată prima dată de Stanley Burroughs, autorul cărții "Maestrul curățării", și avea drept scop vindecarea ulcerelor stomacale. Cu timpul, s-a descoperit că dieta nu este benefică doar pentru stomac, ci și pentru multe funcții ale organismului: somn mai bun, dispoziție pozitivă, claritate în gândire și pierderea de kilograme în plus.


Comentează știrea

Laurentiu
22 ianuarie 2015
Cea mai buna oferta de lucru!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 August 2013
Stire din Sănătate : Detoxifierea cu lămâi
Pagina a fost generata in 0.3537 secunde