Detoxifierea și eliminarea metalelor grele din organism

944
3
Detoxifierea și eliminarea metalelor grele din organism - detoxifiere-1378126934.jpg

Articole recomandate

Acidul alginic, conținut de algele marine, este cel mai eficient în detoxifiere și eliminarea metalelor grele din organism.
Detoxifierea presupune eliminarea substanțelor toxice din organism. Acest lucru se face printr-o dietă sau prin consumul anumitor plante sau fructe cu efect detoxifiant, cum sunt urzicile, planta de trei frați pătați, mușețelul, etc. 

Dietele de detoxifiere sunt cure menite să alunge oboseala corpului cauzată de substanțele toxice aflate în alimentele pe care le consumăm.

Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale și alge marine, mixuri obținute cu ajutorul procedeului Decottopia (extragerea substanțelor esențiale din plante, fără a le distruge proprietățile curative). Specialiștii în nutriție au demonstrat că algele marine reprezintă, pe lângă un nutriment natural cu nenumărate efecte benefice asupra sănătății, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul.

Acidul alginic, conținut de algele marine (in special de cele brune) acționează în mod detoxifiant și depurativ în toate patologiile legate de intoxicația cu metale grele. 

Alga numită Durvillea antarctica este cea ce conține acid alginic în proporție de 48%, fiind cea mai eficientă în stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de îmbătrânire și degenerare a celulelor. 

Acțiunea acidului alginic se manifestă prin absorția substanțelor nocive ce se găsesc în radicalii liberi și ajută la eliminarea lor, evitând astfel înmagazinarea lor în structurile osoase. 
Acidul alginic și sărurile minerale conținute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagra, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Păpădia, Rubarba, Ghințura-galbenă, Roinița, China, Ienupărul, Pir-târâtor, Socul, Anasonul, Pătrunjelul, Strugurii-ursului și Unguraș au o eficientă acțiune antioxidantă, acționând în prevenirea problemelor cardio-circulatorii, hepatice și în nefropatii.

(sursa:www.avantaje.ro)


Comentează știrea

Adina13
7 octombrie 2013
Detoxifierea organismului cu Untoxin

Urmez in prezent o cura de detoxifiere cu suplimentul alimentar Untoxin. Tin aceasta cura de 2 luni de zile si observ ca ma simt din ce in ce mai bine. Mai precis nu am avut o stare de balonare, de circa 3 saptamani ceea ce ma bucura foarte mult. Sper sa ma vindec complet si sa ma pot bucura de clipele frumoase!

Ioana
3 ianuarie 2014
Detoxifierea organismului

Astazi am cumparat si eu 3 cutii din suplimentul asta pentru a scapa de toxinele din organism care s-au acumulat pe perioada sarbatorilor! Daca reusesc sa scap de toxine rapid ar fi superfain!

christian louboutin dos noeud
28 februarie 2014
christian louboutin dos noeud

christian louboutin stiefel Stiri Diverse : Detoxifierea și eliminarea metalelor grele din organism | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin dos noeud http://pruebas2.segoya.net/webalizer/christian-louboutin-women-sneakers.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Este mâncarea raw mai bună?
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Capcanele dietei de vacanță
Joi, 29 August 2013
Stire din Diverse : Vitamine la pachet
Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Întărește-ți sistemul imunitar
Pagina a fost generata in 2.6524 secunde