Celebrul doctor Mohamed Zaher se retrage din viața medicală constănțeană: „Azi închei un capitol uluitor al vieții mele, de medic și manager”

1476
Celebrul doctor Mohamed Zaher se retrage din viața medicală constănțeană: „Azi închei un capitol uluitor al vieții mele, de medic și manager” - doctormohamedzahergf21439829032-1688292632.jpg

Articole recomandate

Lumea medicală constănțeană a rămas mai săracă prin anunțul de retragere al renumitului doctor de obstetrică ginecologie. Mohamed Zaher a anunțat pe pagina sa de socializare că “se încheie un capitol din viața sa, dar că urmează altele, absolut fascinante”.


Născut în Palestina, a studiat Medicina la Universitatea Ovidius din Constanța. Orașul de la malul Mării Negre i-a oferit oportunități nebănuite. A pus bazele a două spitale moderne, dar cel mai important, în calitate de medic ginecolog a adus multe suflete pe lume. Pacientele dr. Zaher au transmis cuvinte de apreciere:


“La mulți ani cu sănătate! Să împliniți tot ce vă propuneți! Vă suntem recunoscători pentru tot ajutorul dat la venirea pe lume a ultimelor trei minuni din viața noastră! Ne simțim foarte norocoși că v-am întâlnit!


La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi! Succes în continuare în tot ce e mai bun și mai frumos pentru dumneavoastră!


La mulți ani cu bucurie, sănătate și armonie în tot ceea ce vă propuneți! Fie ca indiferent ce drum alegeți lumina pruncilor aduși pe lume să vă ghideze și să vă ușureze calea!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje scriese pentru dr. Zaher.


Și pentru că echipa este foarte importantă, medicul și managerul a adresat un gând și celor cu care a lucrat de-a lungul timpului:


“Rămâneți statornici construirii binelui atât în sufletele voastre cât și în societate. Rețineți ceea ce v-am spus mereu: „Nu calea este imposibilă, ci imposibilul este calea”. Îndrăzniți! Pășiți spre imposibil! Iar dacă vreodată veți simți teamă să vă aventurați, amintiți-vă că toți eroii au fost la un moment dat plini de îndoieli.


Astăzi vă dau mai multă responsabilitate vouă, celor cu care lucrez zi de zi.
Indiferent de drumul pe care îl voi alege în viitor, vă asigur că rămân alături de voi toți – echipa de colegi, paciente, colaboratori, toți oameni minunați – în aceeași familie Armonia”, a scris dr. Mohamed Zaher.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6182 secunde