Ciocolata combate celulita

672

Articole recomandate

Împachetările cu ciocolată te pot ajuta să scapi de celulită și să te relaxezi. "Pe lângă faptul că au un miros deosebit de frumos, aceste împachetări ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală și la redobândirea elasticității și fermității pielii. Împachetările conțin următoarele substanțe active: talc, cacao, extract de ovăz, sâmburi de acid citric, guarana, oxid de magneziu. Mirosul plăcut este dat de extractul de cacao", explică experții care aplică tratamentul în saloanele de înfrumusețare.
După aplicare, trebuie să rămâi timp de 50 de minute în termocuvertă. Mirosul plăcut nu se păstrează până la sfârșitul ședinței, dar la final se aplică o cremă anticelulită tot pe bază de cacao și guarana, al cărei miros este foarte delicat și plăcut.
Rezultatele tratamentului sunt: scăderea în centimetri, aproximativ patru - șase centimetri în circumferință după un tratament, reducerea de până la 30% a celulitei vizibile, eliminarea surplusului de apă reținută în corp, detoxifierea celulelor și îmbunătățirea circulației sanguine. Tratamentul nu se recomandă persoanelor supraponderale și persoanelor care prezintă alergii la substanțele menționate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8849 secunde