Congres medical pentru promovarea turismului balnear, la Eforie

124
1
Congres medical pentru promovarea turismului balnear, la Eforie - ovidiubrailoiu-1430727712.jpg

Articole de la același autor

Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătății și actual președinte al Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor, și mai multe personalități din domeniul medical au fost invitații primarului Ovidiu Brăiloiu la Congresul medical "Calitate și competitivitate în Balneologie", eveniment realizat pentru promovarea stațiunilor Eforie Nord și Eforie Sud, ca destinații pentru turismul balnear. 


Ion Ovidiu Brăiloiu, primarul orașului Eforie, a arătat că "principalele obiective ale congresului medical de la Eforie au fost promovarea celor două stațiuni, Eforie Nord și Eforie Sud, ca destinații pentru turismul balnear, precum și identificarea unor soluții viabile pentru extinderea sezonului estival și atragerea de turiști în perioadele de extra-sezon". Totodată, primarul orașului Eforie a precizat că instituția pe care o conduce este preocupată de promovarea bazelor de tratament și a investițiilor realizate în cele două stațiuni, investiții care consolidează locul orașului Eforie în topul destinațiilor de turism balnear din România.






Comentează știrea

DODO
4 mai 2015
vorbaraie

lasati sedintele si sapati pina aflati de ce pe vremea lui Ceausescu veneau turisti de nu aveai unde sa-i bagi si acum sint doar niste rataciti ramasi cu melancolia acelor vremuri. Sint bazele de tratament dotate la nivel international? am scapat de ruginaturile de pina acum ?cine are interes ca treaba sa nu mearga? de ce sint preturile la nivel inalt ? cum era promovarea atunci de veneau din toate colturile lumii, cum aflau aia de ce aveam noi ? faceti aceasta paralela si sigur va veti lumina !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.535 secunde