Constănțeni, atenție cum circulați! Risc de fracturi. Trotuarele sunt încă pline de gheață!

139
1
Constănțeni, atenție cum circulați! Risc de fracturi. Trotuarele sunt încă pline de gheață! - 646x404-1484821298.jpg

Articole de la același autor

66 de persoane s-au prezentat în ultimele 24 de ore la UPU Traumatologie. 8 dintre acestea au rămas internate. În secția Ortopedie-Traumatologie sunt în momentul de față internați 47 de pacienți. 12 dintre aceștia au fost internați de ieri după amiază până astăzi.


Totodată, pentru rezolvarea cât mai multor cazuri, managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa, împreună cu medicul șef al secției Ortopedie Traumatologie, dr. Alexandru Șerban, au luat decizia ca luni, 23 ianuarie, să fie programate intervenții chirurgicale, chiar dacă ziua de 23 ianuarie a fost declarată zi liberă.


Comentează știrea

Anonim
20 ianuarie 2017
Primar incompetent

Cum este posibil ca in acest oras autoritatilor sa nu le pese de viata constantenilor.....mai ales a celor care l-au votat! A trecut deja o saptamana de la primele zile cu frig si probleme iar trotuarele noastre sunt inabordabile....ba mai mult de atat ca nu au fost decojite de gheata...raman inca pline cu zapada de 1 m. Rusine dl primar.....oferiti ajutor social dar cui vreti si nu apelati la resurse pt a rezolva o problema atat de banala... Rusine sa va fie!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1983 secunde