Consultații gratuite la medici, la Constanța! Vezi pentru ce specialități

304
Consultații gratuite la medici, la Constanța! Vezi pentru ce specialități - isiscameradeurgenta51357721389-1363258203.jpg
Aproape trei sferturi din români nu își tratează problemele de sănătate din cauza costurilor ridicate ale analizelor, consultațiilor și medicamentelor. Aceasta este concluzia unui studiu dat publicității anul trecut, de Institutul Național de Statistică. Iar procentul celor care nu-și permit să meargă la doctor a crescut față de 2007, anul când a fost realizat ultimul studiu privind această problematică. Indiferent că este vorba despre femei, bărbați, tineri sau bătrâni, studiul a arătat că, cu toții, au renunțat la serviciile medicale, deși în diferite procentaje. 


În prezent, constănțenii au posibilitatea să fie consultați GRATUIT de medici specialiști. Cei interesați pot să contacteze reprezentanții Centrul multifuncțional Flora, fiind gratuite consultațiile la specialiștii în reumatologie, neurologie, medicină internă și gastroenterologie, cardiologie, chirurgie generală, ortopedie.
 
Atenție! Este necesară o programare în prealabil, la numerele de telefon 0374.911.000, 0744 URGENT, 0754.22.70.60, 0769.077.077.


De asemenea, este în plină desfășurare campania socială "Analize medicale gratuite", care se adresează tuturor persoanelor care își vor verifica starea de sănătate. 


Pachetul de analize gratuite cuprinde: Hemoleucograma completă,  ASLO, Colesterol, TGO, TGP, calciu, glicemie, sumar de urină și testul Babeș Papanicolau.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2703 secunde