Consultații gratuite la Euromaterna. Vezi pentru ce afecțiune

247
Consultații gratuite la Euromaterna. Vezi pentru ce afecțiune - euromaterna100053-1361789978.jpg
Numărul femeilor care pierd urină este ridicat, deși statisticile nu o ilustrează. Pudoarea, dificultatea de a comunica medicului întârzie tratamentul medical și calitatea vieții pacientelor se degradează accelerat. Apar probleme familiale (sexuale), integrarea profesională și socială devine dificilă.

Simplul dialog al femeii cu medicul ginecolog, urmat de examinare, poate duce la stabilirea diagnosticului și poate oferi soluții unei suferințe cu acest aspect. De altfel, pacientele cu vezică hiperactivă beneficiază de tratamente medicamentoase extrem de eficiente, dacă sunt luate consecvent. Pacientele cu incontinență urinară la efort beneficiază de operații moderne cu bandelete (plase) artificiale, ce întăresc suportul organelor coborâte din poziția lor naturală.

Femeile care suferă de pierderi de urină la efort (incontinență urinară) pot beneficia, în perioada 25 februarie - 15 martie, de consultații gratuite la Spitalul Euromaterna, în vederea prescrierii tratamentului medicamentos și chirurgical.

Programări și informații suplimentare se obțin la numărul de telefon: 0241 60 55 55 sau pe pagina web www.euromaterna.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2997 secunde