Fiecare pacient merită un medic bine pregătit. La Euromaterna îl găsește!

496
Fiecare pacient merită un medic bine pregătit. La Euromaterna îl găsește! - euromaterna-1346859257.jpg

Articole de la același autor

Evoluția și autoperfecționarea sunt esențiale în practica medicală, pentru un act medical de calitate. De aceea, Euromaterna a fost constant preocupată de facilitarea accesului medicilor la informații și noutăți. De aici a pornit și inițiativa Sesiunilor Științifice Euro-materna, modul reprezentanților unității spitalicești de a veni în sprijinul comunității medicale de specialitate obstetrică - ginecologică. 

Cel mai recent, în cadrul Spitalului Euromaterna s-a desfășurat Cursul Internațional de Ecografie Visus (o premieră pentru lumea medicală din Constanța!). "A fost o onoare pentru noi să fim parteneri în desfășurarea acestui curs și să reușim să reunim personalități medicale de renume, atât din țară, cât și din străinătate", ne-au declarat reprezentanții spitalului.
Printre participanți trebuie amintiți: prof. univ. dr. Florin Stamatian, conf. dr. Daniel Mureșean și conf. dr. Dan Ona, de la Universitatea de Medicină și Farmacie București prof. univ. dr. Gabriel Bănceanu, conf. dr. Doru Herghelegiu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași prof. univ. dr. Mircea Onofriescu. De asemenea, vor participa traineri specializați din străinătate: dr. Arkadiusz Godlewschi (Polonia), dr. Marchin Wiechec (Polonia), dr. Haizinger Michael (Austria).
Motorul organizatoric al evenimentului au fost dr. Florian Danteș și dr. Răzvan Stanca, din cadrul Spitalului Privat de Obstetrică - Ginecologie Euromaterna.
Dr. Danteș a explicat importanța desfășurării unui asemenea eveniment și motivația care a stat la baza proiectului: "Pornim constant de la premisa că fiecare pacient merită un medic bine pregătit și la curent cu tehnici de investigație de actualitate. Ne diferențiem de alte spitale private din domeniu inclusiv prin faptul că nu evităm costurile de inovație, nici pe cele care vizează tehnica, pregătirea echipei sau manifestările științifice".
v v v
Euromaterna mulțumește, pe această cale, întregii echipe medicale implicate, precum și partenerilor Asociația Română de Medicină Perinatală și Medist, care au făcut posibilă ecografierea gratuită a 35 de paciente însărcinate, cu aparatură Voluson de ul-timă generație, pusă la dispoziția medicilor participanți, pentru a-și îmbunătăți tehnicile de ecografiere. "Este important de subliniat aportul nemijlocit al specialiștilor din întreaga țară, care au punctat în prezentările lor aspectele teoretice și practice legate de monitorizarea sarcinii, pentru a optimiza punerea acestora în practică, facilitată de echipa de traineri internațională ai General Electric", se mai arată în comunicatul Euromaterna. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3228 secunde