Contribuie și tu la dezvoltarea Clubului Isis din Constanța

328
Constănțenii care doresc să contribuie la promovarea sănătății mamei și copilului mai au la dispoziție nouă zile pentru a redirecționa 2% din impozitul pe venit Asociației Clubul Isis din municipiu.
Prevederea de 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia, până pe 25 mai, puteți direcționa două procente din impozit către Asociația Clubul Isis. Conform reprezentanților Isis, în loc ca cele două procente să meargă la stat, fiecare cetățean are dreptul de a decide unde să fie direcționați acești bani.
"Nu este o sponsorizare, donație sau contribuție. Este vorba despre o sumă datorată statului, dar puteți hotărî cui va fi ea alocată, fără costuri suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularele 230 sau 200 și ne veți ajuta să ne continuăm activitatea", explică cei de la Clubul Isis.
Astfel, cei care se hotărăsc să direcționeze banii către Clubul Isis vor contribui la continuarea și dezvoltarea evenimentelor și campaniilor dedicate informării și sprijinirii viitorilor și proaspeților părinți în ceea ce privește stilul de viață sănătos și educația copiilor.
Reamintim că, în primele trei zile ale lunii iunie, Asociația Clubul Isis din Constanța organizează mai multe evenimente dedicate celor mici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5183 secunde