Concurs Control la Oncologie

454

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății a hotărât ca, din acest an, medicamentele pentru bolnavii de cancer să se elibereze, din nou, prin farmaciile spitalelor. Decizia a stârnit nemulțumire în rândul cadrelor medicale din țară, care susțin că farmaciile spitalelor sunt goale.
În consecință, ministrul Cseke Attila a solicitat, ieri, direcțiilor de sănătate publică, verificarea modului cum au fost cheltuite fondurile distribuite prin programul de sănătate pentru achiziționarea de medicamente.
"Am solicitat să ne fie prezentată situația stocurilor de medicamente oncologice injectabile și estimarea perioadei pentru care se pot asigura aceste medicamente, având în vedere numărul bolnavilor cu afecțiuni oncologice de la nivelul fiecărui județ. Este grav dacă managerii unităților sanitare prin care se derulează programul de oncologie nu au demarat la timp licitațiile privind achiziționarea de medicamente, deși știau încă de anul trecut că acestea se vor elibera în circuit închis", a declarat ministrul.
Dr. Constantin Dina, șeful Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța, ne-a declarat că, până în prezent, în județul nostru, nu au fost semnalate probleme. "Urmează însă să facem verificări", a spus medicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Sănătate : Foamete în Spitalul Județean!
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Sănătate : Slăbiți dormind!
Pagina a fost generata in 2.0935 secunde