Copiii născuți din părinți cu HIV, monitorizați la Constanța

90
Copiii născuți  din părinți cu HIV, monitorizați la Constanța - copiiinascuti-1408377591.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Copiii prețioși", derulat de Fundația Baylor, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în sprijinul copiilor proveniți din familii în care cel puțin un membru este seropozitiv, continuă și anul acesta.

Permanent, specialiștii centrului urmăresc starea de sănătate a beneficiarilor, monitorizarea copiilor "prețioși" și a membrilor familiilor acestora fiind o parte importantă a activității lor.

Periodic, sunt făcute testări și li se efectuează analize de laborator, o parte dintre probe necesitând stocarea și transportarea către laborator. Pentru a nu fi compromise, probele trebuie depozitate în anumite condiții impuse de standardele în vigoare.

Soluția optimă pentru îndeplinirea acestor cerințe a fost achiziționarea unui mini ultra-congelator pentru stocarea probelor biologice, cu sprijinul financiar al Fundației Vodafone.

Ca urmare a procurării acestui echipament, va crește rapiditatea obținerii unui diagnostic pentru pacienți. Beneficiarii acestui proiect sunt cei aproape 1.000 de pacienți ai Centrului de Excelență Baylor, copii născuți din părinți seropozitivi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.361 secunde