"Tu ce motiv ai să nu te testezi?"

122

Articole de la același autor

Fundația Baylor Constanța continuă și anul acesta campania de testare gratuită pentru HIV, la Constanța. Sub sloganul "Tu ce motiv ai să nu te testezi?", campania vine în întâmpinarea nevoii acute de a fi diagnosticate persoanele care suferă de această boală, dar nu au curajul să recunoască și care, din păcate nu ajung la tratament.

La Centru Baylor din Constanța, testarea este gratuită, confidențială și este însoțită întotdeauna de consiliere pentru a beneficia de tratament.

Pe lângă toate acestea, cuplurile care ajung împreună la Fundație și intenționează să se testeze, primesc prezervative gratuite pentru o lună.

O modalitate extrem de simplă de programare pentru testare se poate face și online, de acasă, iar persoana programată are prioritate la teste.

Unul dintre centrele de testare rapidă din Constanța se află chiar în incinta Policlinicii 1 din Spitalul Județean, unde cei interesați se pot testa luni, miercuri și joi, între orele 8,00 și 16,30 sau se pot programa la numărul de telefon 0241.691.730.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Senzația de greață, o boală?
Pagina a fost generata in 0.5516 secunde