Cum pot accesa bolnavii de cancer ultimele informații legate de spitalizare și tratamente

146
Cum pot accesa bolnavii  de cancer ultimele informații legate  de spitalizare și tratamente - cumpotaccesa-1444749098.jpg

Articole de la același autor

Asociația M.A.M.E. a realizat prima hartă interactivă a serviciilor medicale, de stat și private, din țară și străinătate, care facilitează accesul pacienților, care suferă de cancer, la informații privind spitale, clinici, centre și alte organizații dedicate acestei patologii. Harta include informații despre mai mult de 200 de clinici și spitale din 20 de țări din Europa, America și Asia.

Clinicile și spitalele sunt grupate în patru categorii: oncologie, hematologie, radioterapie și transplant medular, oferind pacientului acces la informații relevante și specifice problemei întâmpinate: date de contact ale spitalelor, clinicilor, secțiilor și ale medicilor specialiști, localizarea pe hartă, opțiuni de cazare, transport și alte detalii utile.

Toate aceste date sunt permanent actualizate de către echipa Asociației M.A.M.E., împreună cu specialiști oncologi, colaboratori ai proiectului.

Pe lângă harta interactivă, proiectul oferă și servicii de consiliere medicală, psihologică și juridică. În plus, Asociația M.A.M.E. oferă consultanță pentru realizarea campaniilor de strângere de fonduri necesare pentru operațiile care se efectuează în afara țării, precum și sprijin pentru accesarea formularului S2 (E112) pentru acoperirea costurilor medicale de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Ghid medical pentru bolnavii de cancer
Pagina a fost generata in 0.9951 secunde