Cum pot câștiga constănțencele lupta cu cancerul la sân

165
Cum pot câștiga constănțencele lupta cu cancerul la sân - cumpotcastiga-1444568471.jpg

Articole de la același autor

Octombrie este "Luna Roz", luna de informare și prevenire a cancerului mamar, iar Iowemed susține lupta cu acest flagel.

Depistează cancerul mamar, prin ecografie mamară! Învață să previi cancerul prin testarea radicalilor liberi și adoptarea unui stil de viață sănătos!

"Știm că nu de puține ori doamnele s-au întrebat în ce măsură cancerul de sân poate fi prevenit. Cu atât mai mult cu cât, statisticile spun că 1 din 8 femei va face la un moment dat în viață cancer la sân. Există lucruri pe care toate femeile le pot face și care ar putea reduce riscul de apariție a bolii și, mai mult, ar putea ajuta la creșterea șanselor ca atunci când totuși cancerul apare să fie găsit într-un stadiu incipient, tratabil.

Pe lângă schimbarea stilului de viață, cea mai importantă acțiune pe care o pot face femeile este să urmeze câțiva pași simpli pentru diagnosticarea timpurie:

- autoexaminarea lunară a sânilor

- examenul clinic al sânilor efectuat de către specialist - recomandat anual

- ecografia mamară anuală pentru femeile de până în 40 de ani

- mamografia anuală dacă au trecut de vârsta de 40 de ani

De asemenea, la Centrul Medical Iowemed avem un sistem complet pentru determinarea imediată a radicalilor liberi. Poluarea, stresul, procesele inflamatorii, îmbătrânirea celulelor și oboseala determină creșterea nivelului radicalilor liberi. După obținerea valorilor, medicul elaborează o terapie de echilibrare și corectare a valorilor mari ale acestora, prin recomandarea antioxidanților necesari detoxifierii organismului și frânării fenomenelor de îmbătrânire precoce, pentru a preveni instalarea sau evoluția bolilor cronice.

Astfel, luna aceasta punem la dispoziția doamnelor pachetul «SĂNĂTATE ȘI FEMINITATE»la prețul de 95 lei în loc de 180 lei, care constă într-o ecografie mamară și testarea radicalilor liberi", spun specialiștii Iowemed.

Programările se pot face la numerele de telefon 0241/58.76.76, 0241/63.63.69 și 0752/261.440. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0043 secunde