Aparatul care depistează pe loc intoleranțele alimentare

670
Aparatul care depistează pe loc intoleranțele alimentare - aparatuldrionicaciortan-1443450693.jpg

Articole de la același autor

Există două modalități prin care putem descoperi ce tip de mâncare sau băutură ne face rău. Potrivit dr. Ciortan, intoleranțele alimentare pot fi depistate prin două teste diferite, ambele disponibile în cadrul centrului medical Iowemed. 


"Există testul bioelectronic prin metodă non-invazivă, recomandat copiilor, dar și teste sanguine, prin care se dozează anticorpii specifici pentru fiecare aliment în parte. Din ce în ce mai multe persoane ape-lează la serviciile clinicii noastre pentru aceste teste. Avem chiar și pacienți din alte orașe care vin special aici pentru acest lucru", a explicat dr. Ionica Ciortan. 


Prin intermediul testului bioelectronic se pot constata intoleranțe individuale față de 100 de alimente și aditivi diferiți. Intoleranțele se pot constata chiar pe loc, cu ajutorul unui aparat ce scoate diferite sunete la contactul cu pielea pentru fiecare tip de aliment în parte. Rezultatele sunt apoi sintetizate de către medic, astfel încât pacienții să poată primi un profil alimentar personalizat. Dr. Ionica Ciortan a subliniat faptul că eliminarea din alimentație a produselor pe care corpul nostru nu le tolerează va duce automat la pierderea kilogramelor în plus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Consultații pentru copii, la Iowemed
Pagina a fost generata in 1.2152 secunde