Cura cu ozon, tratamentul ideal în afecțiunile grave

320
Cura cu ozon, tratamentul ideal  în afecțiunile grave - curacuozon-1439906293.jpg

Articole de la același autor

Hidromasajul cu ozon a fost certificat atât de către specialiștii din țară, cât și de cei de peste hotare și poate fi utilizat cu succes în tratamentul afecțiunilor cardio-vasculare, al afecțiunilor reumatice, hepatice, dar și pentru a câștiga lupta cu inestetica celulită.

Terapia cu ozon poate fi utilizată la orice vârstă, dovedit fiind faptul că nu are contraindicații și nici manifestări alergice sau toxicitate.

Pe lângă rolul fundamental de protecție și purificare pe care îl exercită asupra mediului înconjurător, ozonul generează, atunci când este introdus în organism, o serie de efecte benefice asupra acestuia: îmbogățește celulele cu oxigen, detoxifică, îmbunătățește sistemul imunitar, redă energia și vitalitatea corpului.

"Ozonul acționează ca activator al circulației, revitalizant, imunomodulator și stimulator pentru eliberarea oxigenului corporal. Acesta tratează cu succes lipodistrofia, adică celulita, fapt pentru care este un tratament agreat în special de doamne", a explicat dr. Ionica Ciortan, director medical al Centrului de Medicină estetică și funcțională din cadrul clinicii IOWEMED.

Medicul recomandă câte o cură de trei până la cinci băi pe săptămână, la o temperatură de 37 de grade Celsius, timp de 25 de minute. Aceste băi reduc impuritățile pielii, retenția hidrică din corp și picioare, lăsând pielea fermă, dar catifelată.

Ozonoterapia a fost valorificată în timp ca rețetă în domeniul esteticii corporale, care, prin mixarea proprietăților ozonului cu oxigenul, redă amestecul ideal pentru stimularea organismului. Terapia stimu-lează regenerarea celulară a țesuturilor vătămate, conferind vitalitate, elasticitate și un dozaj esențial pentru un aspect sănătos al corpului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Sănătate : Cum ne protejăm tenul pe timpul verii
Pagina a fost generata in 1.0162 secunde