Tonifiere și reîntinerire, prin tratamentele oferite de Iowemed

153
Tonifiere  și reîntinerire,  prin tratamentele oferite de Iowemed - tonifiere-1433677505.jpg

Articole de la același autor

Femeile sunt dispuse să folosească zeci de tratamente și metode de înfrumusețare, indiferent de costuri. De cele mai multe ori, însă, folosind metode re-comandate după ureche, nu doar că nu obțin rezultatele dorite, ci își pun în pericol și sănătatea.

O alternativă sănătoasă și utilizată sub îndrumare medicală este tratamentul revoluționar de reîntinerire de la Iowemed.

"RENU-28 ASEA cu molecula radox este o sursă extraordinară de antioxidanți, cu efecte uimitoare de reîntinerire și regenerare celulară. ASEA reprezintă singura sursă de molecule care ajută la suplimentarea necesarului celular, permițându-i organismului să înlocuiască celulele degenerate cu altele noi și perfect sănătoase, în timp record. Debutând cu un procedeu de demachiere și tonifiere, terapia continuă cu pulverizarea ASEA, aplicarea unui gel RENUE ASEA 28, tonifierea feței cu ajutorul ultrasunetelor, pulverizarea apei termale, finalizându-se cu aplicarea cremei de zi cu factor de protecție solară", explică specialiștii Iowemed. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.836 secunde