Secretul tinereții fără bătrânețe, la îndemâna constănțencelor

721
4
Secretul tinereții fără bătrânețe, la îndemâna constănțencelor - secretultineretii-1429883408.jpg

Articole de la același autor

Una dintre cele mai noi și mai importante terapii inovatoare, non-invazivă, cu rezultate uimitoare în terapii precum liftingul facial și în combaterea celulitei, poate fi utilizată și de către constănțence. O terapie care nu doare și ale cărei rezultate se mențin pe termen lung, indiferent de tipul de ten pe care se efectuează și de gravitatea problemei.

Tratamentul revoluționar ce favori-zează formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii, utilizând o tehnologie de succes în chirurgie, a fost adaptat pentru a fi utilizat în saloanele de înfrumusețare. Tehnologia tripolară este cea mai nouă tehnologie bazată pe radio-frecvență, care are rezultate efective încă de la primul tratament în cazul lipsei de fermitate și elasticității pielii (atât faciale cât și corporale).

În ce constă tratamentul

Tratamentele tripolare sunt singurele care pot trata combinând energia undei de radio-frecvență (RF) unipolare cu cea bipolară.

Durata ședinței este de 15 minute și are rezultate uimitoare pentru reconturarea facială și pentru a menține fermitatea pielii.

"Deoarece pielea este supusă continuu efectelor mediului înconjurător, țesuturile conective încep să cadă, cauzând riduri și alte semne ale înaintării în vârstă. Fibrele elastice ale pielii - colagenul și elastina - sunt produse de o celulă a pielii numită fibroblast. Energia RF stimulează aceste fibroblaste după cum urmează: energia RF tripolară penetrează straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesuturile și matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen.

Încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și în același timp stimulează metabolismul fibroblastelor accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină.

Contracția fibrelor de colagen și regenerarea depozitelor de colagen și elastina conferă fermitate și elasticitate pielii, asigurându-i un aspect sănătos și întinerit. Prin contracția fibrelor de colagen se obține un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen și elastină, avem garanția unor rezultate pe termen lung", a explicat Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon din Constanța.

O metodă blândă de tratament

Studii clinice au dovedit îmbunătățirea fermității, elasticității și tonusului pielii, precum și atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

Tehnologia TriPollar RF poate rezolva toate aceste probleme efectiv, dar blând, nefiind o metodă invazivă, putând înlocui, cu succes, lifting-urile faciale. 

Comentează știrea

Marina
26 aprilie 2015
Succes garantat !

Succesul vine pentru cei care au o conștiință de succes. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Roxana
6 mai 2015
Oferta de lucru

Vă puteți depăși frica de eșec, mergând cu încredere în direcția visurilor voastre și acționând ca și cum ar fi imposibil să eșuați. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Deedee
19 mai 2015
Jolie salon

Este groaznic inauntru! Desi sunt descrise pompos, ce ofera e comun si nu recomand decat celor care vor sa dea un ban putin si sa aiba parte de chestii ieftine si proaste! Nasol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cartofii vă scapă de cearcăne
Pagina a fost generata in 0.5187 secunde