Un ten perfect în fiecare zi! Iată ce soluție au specialiștii constănțeni

397
1
Un ten perfect în fiecare zi! Iată ce soluție au specialiștii constănțeni - untenperfect-1424883989.jpg

Articole de la același autor

Cicatricele care "brăzdează" tenul după tratarea acneei sunt extrem de inestetice și foarte greu de îndepărtat.

Curățarea tenului și revitalizarea lui trebuie realizată în condiții speciale, iar pacienții au nevoie de tratament individualizat. Iată, așadar, ce recomandări au specialiștii constănțeni pentru recăpătarea luminozității tenului.

O piele mai fermă, mai pură, mai tânără cu rezultate spectaculoase și de lungă durată. Asta își doresc doamnele și domnișoarele în fiecare zi. Un ten sănătos și o piele care radiază de frumusețe trebuie, însă, tratate cu cele mai bune terapii. Una dintre ele, utilizată la Constanța de specialiștii din cadrul Jolie Salon, este microdermabraziunea cu diamante.

"Aceasta este o opțiune non-chirurgicală de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curăța stratul de la suprafața pielii, după care se aspiră particulele împreună cu impuritățile.

Această procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecțiunile, urmele rănilor, ridurile și pigmentația nedorită a pielii. Folosirea moderată a microdermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii, ce penetrează stratul de la suprafața acesteia ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienților naturali, restabilirea activității celulare și refacerea sănătății pielii.

Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare și frumoasă", a explicat Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon din Constanța.

Avantaje pe termen lung

Printre avantajele acestei terapii de înfrumusețare se numără tratamentul cicatricelor post-acneice și a semnelor, tratamentul tenurilor mature, lipsite de luminozitate sau elasticitate, tratamentul celulitei și al vergeturilor. Metoda curăță, regenerează și întinerește tenul, îndepărtează straturile superioare, celulele moarte și impuritățile, punctele negre, curăță și închide porii dilatați.

"Procedura este utilizată și pentru a reface tenul afectat de soare, tratează ridurile fine, corectează hiperpigmentările. Și nu este utilizată numai pentru ten. Aceasta îndepărtează keratozele și stratul cornos de pe tălpi, este o procedură nedureroasă, nu necesită anesteziere și recuperarea este rapidă", a completat reprezentantul Jolie Salon din Constanța.

Ce contraindicații are tratamentul

Deși poate fi utilizată cu succes în foarte multe probleme ale epidermului, microdermabraziunea are și câteva contraindicații, spun specialiștii. În cazul în care pacienții suferă de leziuni tegumentare nediagnosticate, herpes recent, negi, acnee activă, supurată, rosacee activă, diabet decompensat, boli auto-imune sistemice sau tendința de hiperpigmentare.

Procedura nu este recomandată nici în cazul persoanelor care tocmai au făcut peeling chimic sau imediat după proceduri laser la nivelul zonei tratate.

Comentează știrea

Liviu
27 februarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6452 secunde