Adio, celulită! Tratamentul - minune, disponibil la Constanța

419
Adio, celulită! Tratamentul - minune, disponibil la Constanța - adiocelulita2-1427731208.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă buna funcționare a organismului, doamnele și domnișoarele își doresc să întâmpine sezonul de vară cu o siluetă de invidiat. Preocupate de "aspectul de coajă de portocală" sau de "colăceii" de pe abdomen și coapse, acestea sunt în permanentă căutare de diete, programe de slăbire și remodelare corporală sau exerciții fizice. Cum sănătatea este reflectată de starea interioară a organismului, iată ce pași trebuie urmați pentru a obține rezultatul mult dorit. 


O funcționare corectă a circulației limfatice este esențială pentru menținerea stării generale de sănătate. Sistemul limfatic este responsabil cu starea imu-nității noastre, prin intermediul celulelor numite limfocite, care elimină substanțele nocive din organism. O circulație limfatică și sanguină deficitară duce la creșterea acumulării de lichide în spațiul intercelular și la acumularea de toxine în interiorul celulelor. Din arderea diverselor alimente consumate rezultă și toxine, și radicali liberi, care se acumulează în cantitate mare în celulele grase, și produc încărcarea cu lichide a acestor celule și umflarea lor. 


Radicalii liberi provoacă alterarea structurii țesutului conjunctiv subcutanat cu scăderea consecutivă a elasticității acestuia, afectând astfel stratul superficial al pielii și provocând apariția de imperfecțiuni și denivelări. 


"Preso-masajul (mecanismul prin care se realizează drenajul limfatic) are o acțiune pozitivă asupra ganglionilor limfatici. Drenajul limfatic reprezintă calea prin care eliminăm acumulările interstițiale de lichide și grăsimi și se efectuează prin presiuni ușoare asupra ganglionilor limfatici. Este indicat pentru reducerea aspectului de «coajă de portocală» al pielii (celulita), depunerilor de grăsime, deto-xifierea organismului, reducerea ede-melor care apar datorită unei cantități prea mari de lichid interstițial ce nu poate fi eliminat rapid de sistemul lim-fatic sau datorită unui blocaj pe traseul vaselor limfatice și stimularea sistemului imunitar. 


Procedeul se recomandă, de asemenea, persoanelor cu retenție de apă, precum și persoanelor care nu au re-zultate bune în curele de slăbire, șe-dințele de drenaj limfatic fiind extrem de importante în procesul de slăbire", explică Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon din Constanța. 


O procedură relaxantă 
Drenajul limfatic se realizează cu ajutorul aparatului de preso-masaj, fiind o procedură complet non-invazivă, rela-xantă și cu multiple aplicații: întărirea sistemului imunitar natural, eliminarea celulitei, remodelarea corporală (reducere în centimetri) și detoxifierea organismului. 


"Durata tratamentului este de o jumă-tate de oră. Tratamentul poate fi efectuat la intervale variabile de timp pentru o perioadă îndelungată, 1-2 ori pe săptă-mână în serii de 10-12 ședințe, cu o pauză de o lună, în scopul normalizării circulației limfatice și în asociere cu trata-mente cosmetice ce accelerează arderea grăsimilor. 


Drenajul limfatic combinat cu ședințele de cavitație contribuie la micșorarea circumferinței și diminuarea celulitei, această procedură fiind numită și «moartea celulitei». Drenajul limfatic favorizează eliminarea grăsimilor topite în urma cavitației și a toxinelor eliberate", a completat specialistul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5744 secunde