Ten cu probleme? Iată soluția specialiștilor Iowemed

306
Ten cu probleme? Iată soluția specialiștilor Iowemed - tencuprobleme-1442754869.jpg

Articole de la același autor

Tratamentele cosmetice nu ajută întotdeauna o piele sensibilă să își regăsească strălucirea. Pentru o piele frumoasă și sănătoasă, așa cum ne dorim cu toții, medicii ne recomandă cea mai nouă metodă din domeniul esteticii medicale și respiratorii - diatermia facială și corporală.

Specialiștii Iowemed Alderma, îi invită pe constănțenii cu probleme de ten să se programeze la un consult medical în cadrul Clinicii Iowemed.

"Diater One permite vindecarea a numeroase defecte și garantează rezultate evidente și du-rabile. Efectul metodei presupune modulații electrice prin curent alternativ introdus la nivelul țesuturilor, în urma cărora membrana devine flexibilă, permeabilă, celula eliminând retenția de apă și toxinele, alimentându-se cu proteine și minerale. Celula se oxigenează și pielea recapătă vitalitatea și elasticitatea pierdută.

Pentru mai multe informații și tratament personalizat, vă invităm la o consultație gratuită. Programări la telefon 0749.144.201 sau 0241.587.676", transmit reprezentanții clinicii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Consultații pentru copii, la Iowemed
Pagina a fost generata in 1.8211 secunde