Ten cu probleme? Iată soluția specialiștilor Iowemed

Duminică, 20 Septembrie 2015, 16:14
263
Tratamentele cosmetice nu ajută întotdeauna o piele sensibilă să își regăsească strălucirea. Pentru o piele frumoasă și sănătoasă, așa cum ne dorim cu toții, medicii ne recomandă cea mai nouă metodă din domeniul esteticii medicale și respiratorii - diatermia facială și corporală.

Specialiștii Iowemed Alderma, îi invită pe constănțenii cu probleme de ten să se programeze la un consult medical în cadrul Clinicii Iowemed.

"Diater One permite vindecarea a numeroase defecte și garantează rezultate evidente și du-rabile. Efectul metodei presupune modulații electrice prin curent alternativ introdus la nivelul țesuturilor, în urma cărora membrana devine flexibilă, permeabilă, celula eliminând retenția de apă și toxinele, alimentându-se cu proteine și minerale. Celula se oxigenează și pielea recapătă vitalitatea și elasticitatea pierdută.

Pentru mai multe informații și tratament personalizat, vă invităm la o consultație gratuită. Programări la telefon 0749.144.201 sau 0241.587.676", transmit reprezentanții clinicii. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3174 secunde