Cine sunt câștigătorii Cupei Geamby

164

Articole de la același autor

Persoanele cu dizabilități s-au întrecut, zilele trecute, la Constanța, pentru Cupa Geamby. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoa-nele cu Handicap și este cuprinsă în Campionatul local al jocurilor de club "Anotimpurile".

Evenimentul, ai cărui parteneri au fost Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Civicum Voluntaris, Asociația Județeană de Șah, Fundația Arka și Primăria Municipiului Constanța, a inclus un concurs de rummy, un concurs de șah și unul de dart’s.

La rummy, premiul întâi a fost câștigat de Marius Crăciun, premiul al doilea, de Mitică Moldovan, iar premiul al treilea, de Mitică Ene. La șah, pe locul întâi s-a aflat Mitică Ene, pe locul al doilea, Marian Toporan, iar pe locul al treilea, Ion Gembășanu. De asemenea, la dart’s, pe locul întâi s-a clasat Marin Găzdaru, pe locul al doilea, Luminița Matei, iar pe locul al treilea, Marian Ifteni.

"La eveniment au participat și persoane cu nevoi speciale de la centrele din Negru Vodă și Techirghiol. Toți cei care s-au înscris în concurs au fost premiați cu diplome și medalii", a explicat Ion Gembășanu, președintele AJCSPH. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5211 secunde