Activități educative pentru tinerii constănțeni

163
Activități educative pentru tinerii constănțeni - activitatieducative-1435942084.jpg

Articole de la același autor

Până la jumătatea acestei luni, peste 500 de tineri vor fi implicați în școala de vară organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu ONG T.E.A.M., Fundația Gioavanni Bosco, Asociația Studenților Ingineri Constructori din cadrul Universității Ovidius și Asociația Pro-Youth.

Scopul programului urmărește creșterea inteligenței emoționale și dezvoltarea de abilități de viață prin activități ludice și educative.

Tinerii vor participa la diferite jocuri de echipă și individuale, jocuri de apă și excursii tematice. În fiecare zi de vineri, începând cu ora 20,00, vor fi invitați și părinții elevilor pentru a participa la activități.

Publicul țintă al acestui program provine în marea majoritate din cartierele - KM 4-5, KM 5, Viile, Medeea, Poarta 6, Palas, Anda-CET.

De asemenea, va fi implementat și proiectul "Follow the water", care presupune un itinerar pentru 30 de studenți în vederea informării acestora cu privire la construcțiile hidrografice (cele mai mari baraje și hidrocentrale construite în România). Rezultatul final va fi un jurnal de călătorie în care vor fi consemnate diferite aspecte tehnice ale acestor construcții, impresii ale viitorilor hidrotehniști - în prezent studenți.

Ultimul proiect "Tineri manageri de proiect Constanța 2015" vizează formarea în rândul a 30 de tineri constănțeni de diferite abilități specifice scrierii de proiecte și accesării de fonduri nerambursabile având ca destinație ONG-urile de tineret. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4309 secunde