Streetplay 3x3 indoor marchează Săptămâna Europeană a Sportului la Constanța

212

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, Sala Sporturilor va fi gazda primului turneu de streetball constănțean al toamnei - Constanța Streetplay 3x3 indoor. Astăzi, la ora 15.00, se vor închide înscrierile.

În week-end, iubitorii de baschet sunt chemați la Sala Sporturilor pentru un nou turneu de streetball. Competiția se va organiza la patru categorii de vârstă, masculin și feminin: U14, U18, +18 și +35.

Echipele câștigătoare vor primi cupe, medalii, diplome și tricourile de campioni. Toți participanții vor primi tricoul oficial al competiției. De asemenea, organizatorii promit foarte multe concursuri și premii pentru public.

După succesul ultimului turneu de streetball al verii, organizatorii sunt siguri că numărul echipelor participante va fi mai mare de 40.

Acest eveniment este inclus în Săptămâna Europeană a Sportului.

"Va fi un campionat foarte puternic, la fel ca și celelalte. Deja s-au anunțat mulți jucători din țară. Va fi un spectacol total! Sunt convins că sala va fi plină. Turneul face parte din Săptămâna Europeană a Sportului, pentru că ne-am dorit să marcăm și la Constanța acest eveniment deosebit care include competiții sportive în toată Europa. Trebuia să marcăm și noi cum se cuvine această sărbătoare a sportului", a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă premergătoare turneului, Andrei Talpeș, organizator al evenimentului.

Dacă, până acum, doar echipa de pe primul loc de la categoria +18 obținea un premiu în bani, de data aceasta, toate echipele de pe podium de la +18 vor fi recompensate cu premii în bani. Formația câștigătoare va primi 2.400 de lei, echipa de pe locul doi, 1.200 de lei, iar cea de pe locul al treilea va câștiga 800 de lei.

Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu Asociația Județea-nă de Baschet și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

v v v

Începând de săptămâna viitoare, la Constanța va fi implementat proiectul "Nu contează înălțimea, ci contează istețimea", organizat de Federația Română de Baschet, în parteneriat cu DJST Constanța.

"Vor fi implicate cinci grădinițe din municipiul Constanța și cinci din Mangalia. Aproximativ 130 de copii din gru-pele mari vor lua parte la acest proiect, care include o serie de antrenamente. Se vor forma echipe mixte, iar în perioada 20-22 noiembrie, la Sala Sporturilor din Constanța va avea loc o competiție între echipele formate", a afirmat Mariana Tudora, consilier în ca-drul DJST Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4011 secunde