S-a dat startul înscrierilor pentru turneul de streetball Summer 3x3 Madness

193
S-a dat startul înscrierilor pentru turneul de streetball Summer 3x3 Madness - sadatstreetball-1439398407.jpg

Articole de la același autor

În perioada 21-23 august, pe faleza Cazinoului din Constanța, va avea loc turneul de streetball Summer 3x3 Madness. Înscrierile sunt deschise până pe data de 19 august, ora 15.00. 


Competiția se va desfășura la categoriile: M14-, F14-, M18-, F18-, M18+, F18+, M35+, F35+. 


Primele trei locuri de la fiecare categorie vor fi premiate cu medalii, cupe și diplome, iar premiul I de la categoria M18+ va primi 1.000 euro. 


"Creștem de la competiție la competiție și asta nu poate decât să ne bucure. Cu siguranță vom avea echipe mai puternice față de ultimul turneu «Battle for Tomis». De data aceasta, și premiile vor fi mai mari. Streetball-ul a devenit un fenomen în orașul nostru și credem că nu va mai trece mult timp până când vom reuși să organizăm un eveniment la care să participe sportivi din alte țări", a declarat Andrei Talpeș, organizatorul turneului. 


Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor și Asociația Black Sea Equilibrium, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și a Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.348 secunde