Ora de cosmetică. Soluția cea mai la îndemână pentru reîntinerirea pielii

189
1
Ora de cosmetică. Soluția cea mai  la îndemână pentru reîntinerirea pielii - oradecosmetica-1440085410.jpg

Articole de la același autor

Homeomezoterapia este o combinație între homeopatie, acupunctură și mezoterapie clasică și constă în injectarea unor doze de produse homeopate în punctele de acupunctură, periarticular, în punctele dureroase. Aceste produse au o acțiune specifică asupra țesuturilor și organelor țintă.

"Metoda de terapie a reglării fiziologice este o metodă de tratament inovatoare, bazată pe ani de studii clinice și de laborator. Produsele homeopate complexe au în compoziția lor remedii homeopate clasice, extracte de țesuturi specifice, produși intermediari ai ciclului Krebs, hormoni, neuropeptide, neurotransmițători, factori de creștere, citokine - factori care controlează funcția sistemului imunitar. Toți acești compuși extrem de importanți pentru funcționarea normală a organismului uman (terapia reglării fiziologice) sunt în concentrații homeopate și sunt de origine naturală. Prin acțiunea lor, aceste produse detoxifică organismul, stimulează funcțiile reparatorii și de regenerare a organismului, funcția sistemului neuro-imuno-endocrin", a explicat Sheila Ibram, reprezentantul salonului Jolie Salon din Constanța.

Tratamentul poate fi folosit în: l Reumatologie și terapia durerii l Patologia coloanei vertebrale l Afecțiuni ale articulațiilor l Afecțiuni ale mușchilor și țesuturilor moi l Patologia nervilor periferici l Medicină estetică și întreținere corporală l Revitalizarea pielii feței, decolteului și atenuarea ridurilor l Tratamentul celulitei l Eliminarea adipozităților locale (șolduri, abdomen) l Tonifierea locală sau generală a țesutului subcutanat l Tonifierea sânilor.

Pentru orice întrebări și programări, puteți suna la numărul de telefon 0751.301.031. 

Comentează știrea

extera
21 august 2015
important

Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu! Castigati experienta alaturi de noi si faceti bani cu o munca moderna si placuta! Cautam oameni foarte seriosi si interesati de un venit suplimentar in timpul liber, acasa, comod in fata calculatorului. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]  

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cartofii vă scapă de cearcăne
Pagina a fost generata in 1.1933 secunde