Masajul cu bambus, terapie pentru trup și suflet

987
Masajul cu bambus, terapie pentru trup și suflet - masajulcubambus-1432739297.jpg

Articole de la același autor

Prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferința

în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.

Cauți o metodă rapidă și eficientă de a scăpa de inestetica celulită, dar care în același timp să te ajute să te simți mai bine, mai echilibrată, mai relaxată? Masajul cu bețe de bambus este soluția. Acest masaj revoluționar este de două ori mai eficient decât masajul tradițional anticelulitic, tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic și îmbunătățește circulația sangvină. Acest tip de masaj este recomandat și bărbaților, în special sportivilor, datorită stimulării muscu-laturii.

"Bețele de bambus sunt special netezite și au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părți ale corpului. Tehnica aplicată la acest tip de masaj este cea de rotire - alunecare a bețelor de bambus prin mișcări realizate din încheietura mâinii. Terapeutul realizează și mișcări de presiune care relaxează mușchii și tonifică țesuturile pielii. Prin mișcările rulate, suprafața este drenată, iar toxinele sunt eliminate. Masajul cu bețe de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul tălpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu bețe de bambus. Încearcă această metodă exotică de relaxare, revitalizare și remodelare corporală, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!", a explicat Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon din Constanța.

Cum funcționează terapia

Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare corporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

În plus, pe lângă faptul că te ajută să arăți mai bine, te ajută și să te simți mai bine, reprezentând un adevărat cocktail revitalizant pentru suflet și psihic.

"Stresul și factorii de mediu și-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ți rezervorul de energie, accentuând sentimentul de oboseală și accelerând îmbătrânirea pielii? Ape-lează la această terapie modernă de relaxare și combate starea de epuizare care te împiedică să îți desfășori activitatea în parametri optimi. Încearcă acest tip de masaj și beneficiază de cel mai nou și în vogă masaj de relaxare ce îți va crea un echilibru perfect între corp și psihic. Vei pleca cu o stare de bine profundă, relaxat și cu zâmbetul pe buze", a completat reprezentantul Jolie Salon.

Acest masaj produce senzații variate ce nu pot fi înlocuite de nici o altă terapie, având o textură și o duritate diferită, producând un efect specific asupra corpului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Sănătate : Masajul, secretul sânilor fermi
Pagina a fost generata in 1.093 secunde