Formula magică pentru regenerarea tenului, disponibilă la Constanța

300

Articole de la același autor

Bazată pe ani de studii clinice și de laborator și recunoscută pentru beneficiile incredibile asupra reîntineririi pielii, homeo-mezoterapia este o combinație între homeopatie, acupunctură și mezoterapie clasică și constă în injectarea unor doze de produse homeopate în punctele dureroase. Terapia este utilizată pentru afecțiunile reumatologice, dar este preferată de doamne și pentru efectul de revitalizare a tenului. 


Administrarea remediilor pe cale orală are efecte estetice mai lente și mai puțin vizibile în timp scurt, dar administrarea combinată, orală și injectabilă în puncte de acupunctură (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele să fie vizibile chiar de la prima ședință, spun specialiștii. 


Efectele adverse și contraindicațiile lipsesc la această metodă de terapie, spre deosebire de mezoterapia clasică. 


Frecvența și periodicitatea tratamentelor se stabilesc în funcție de vârstă, starea de sănătate actuală, tratamentele urmate anterior sau concomitent. 


"În afara efectelor locale rapide, se vor constata și efecte sistemice de revigorare a organismului și de întinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi și în tratarea celulitei, obezității sau pentru mărirea și ridicarea sânilor fără intervenții chirurgicale. Principiile de tratament prin homeo-mezoterapie reprezintă cea mai modernă integrare a medicinii conven-ționale și homeopate. 


Homeopatia implică corectarea de-zechilibrelor. Homotoxicologia implică recuperare funcțională și structurală prin detoxifiere, drenaj și restaurarea fiziologică a metabolismului. Pentru partea de nutriție, se folosește suplimentarea cu aminoacizi, oligoelemente, vitamine și antioxidanți. Aceste produse au o acțiune specifică asupra țesuturilor și organelor țintă", a precizat Sheila Ibram, reprezentant al Jolie Salon Constanța. 


Lifting pentru zone "cheie" 
Cine nu își dorește ca, odată cu ținutele lejere de vară, să afișeze și un ten impecabil sau un corp demn de invidiat? Doamnele caută, în acest sens, soluții pentru ca toate aceste dorințe să devină realitate. 


Homeo-mezoterapia folosește medicamente de bioreglare care nu acționează local și simptomatic, ci declanșează un lanț de reacții biologice care conduce la rezultatul dorit. 


"Este importantă calitatea stimulării și nu cantitatea. Vorbim de medicina estetică biologică - în care combinăm terapia injectabilă cu cea orală (administrarea de remedii homeopate între ședințe ca un tratament de fond). Putem folosi homeo-mezoterapia pentru revitalizarea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor (bio-lifting facial), pentru tonifierea abdomenului și a feselor, pentru reducerea celulitei și a depozitelor adipoase de pe abdomen, pentru tonifierea sânilor. 


Formula pentru revitalizarea feței conține remedii homeopate clasice (care drenează și dau suportul constituțional), enzime diluate homeopat, oligoelemente și intermediari ai catabolismului (cu acțiune trofică pe piele și țesut conjunctiv) și organoterapice (cu acțiune antioxidantă și acțiune catalitică pe metabolismul colagenului", a adăugat reprezentantul Jolie Salon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cartofii vă scapă de cearcăne
Pagina a fost generata in 0.4412 secunde