Secretul tenului perfect: diatermia facială

503
Secretul tenului perfect: diatermia facială - secretultenului-1443959544.jpg

Articole de la același autor

Odată cu trecerea timpului, tenul își pierde vitalitatea și strălucirea și devine tern și ridat. Pentru că acesta este coșmarul oricărei doamne sau domnișoare, iar cremele și loțiunile sunt total ineficiente, soluția este diatermia facială, un procedeu non-invaziv, aplicat de specialiștii Iowemed Alderma.


Diater One permite vindecarea a nu-meroase defecte și garantează rezultate evidente și durabile. Efectul metodei presupune modulații electrice prin curent alternativ introdus la nivelul țesuturilor, în urma cărora membrana devine flexibilă, permeabilă, celula eliminând retenția de apă și toxinele, alimentându-se cu proteine și minerale. Celula se oxigenează și pielea recapătă vitalitatea și elasticitatea pierdută.


"Happy Face este un tratament special de reîntinerire prin diatermia cu radio-frecvență, care, după demachiere, tonifiere și aplicarea unei fiole speciale, produce un efect extraordinar de stimulare a sintezei de colagen, hrănire a tenului și detoxifiere. 
Diatermia facială, adevăratul «călcător» de riduri, conferă tenului vitalitate, lumi-nozitate, suplețe și are efect imediat de lifting", explică specialiștii Centrului de dermato-estetică facială și corporală Alderma, din cadrul Iowemed. 


Pachete promoționale și surprize pentru paciente
Tratamentul este individualizat și adaptat nevoilor fiecărei paciente în parte, iar rezultatele sunt vizibile și spectaculoase după fiecare ședință. Fiecare tip de tratament vă este oferit într-o ambianță caldă, primitoare, pentru un confort total și este completat de recomandările spe-cialiștilor centrului. 


"Acesta este un tratament special de regenerare și reîntinerire cu efect de lifting. Constănțencele pot beneficia de șase ședințe de diatermie facială pentru 20 de minute. Prețul întreg este de 600 lei, iar discountul este de 15%, adică plătesc doar 510 lei. La acest pachet, ele primesc cadou aplicarea unei măști modelante pentru potențarea efectului de lifting.


Un alt pachet pregătit pentru doamne și domnișoare este de 10 ședințe care durează 20 de minute. Prețul întreg este de 1.000 lei, iar cu discountul de 20% acestea achită doar 800 lei. La 3 dintre aceste ședințe vor beneficia de aplicarea unei măști speciale cu efect de lifting de durată", completează specialiștii Alderma. 


Efecte spectaculoase asupra tenului
Diatermia este cea mai nouă metoda intrată în domeniul esteticii medicale și reparatorii, care folosește un concept inovator - diatermia prin căldura din interior spre exterior.


Efectul metodei presupune modulații electrice prin curent alternativ introdus la nivelul țesuturilor, în urma cărora celula se oxigenează și pielea capătă aspectul din tinerețe. 


Pentru programări și informații suplimentare aveți la dispoziție numerele de telefon 0749.144.201 sau 0241.587.676.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Consultații pentru copii, la Iowemed
Pagina a fost generata in 0.5334 secunde