Tratamentul vedetelor, disponibil acum și pentru constănțence

228
Tratamentul vedetelor, disponibil acum și pentru constănțence - tratamentul-1443801288.jpg

Articole de la același autor

Ten luminos, fără riduri, reîntinerit și plin de vitalitate? Acesta este visul oricărei femei care își dorește să arate impecabil. Pentru ca acest vis să devină realitate, specialiștii din cadrul Jolie Salon utilizează tratamentul vedetelor: oxigenul hiperbaric.

Supranumit și "tratamentul Madonnei", tratamentul cu oxigen hiperbaric reprezintă o tehnică de infuzie cutanată de oxigen și principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care transformă aerul în oxigen pur, hiperbarizându-l. În contact cu pielea, permite reactivarea și îmbunătățirea activității celulare, mărește vascularizarea și implicit nutriția celulară, ceea ce duce la ameliorarea acneei în toate formele sale, regenerează țesuturile, acționează asupra ridurilor, hidratează pielea și face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant și decongestionant, deci optim asupra cuperozei.

"Cel mai revoluționar mod de a introduce acid hialuronic, ceai verde, vitaminele A, D, E, aloe vera și atoxilină - compus identic botoxului, neinvaziv (neinjectabil) în cele mai profunde straturi ale dermisului, cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen baric.

Sistemul acționează asupra ridurilor de pe față, decolteu, mâini, regenerează țesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase. O ședință durează în jur de 35 de minute sau chiar mai mult, depinde cât de repede sunt absorbite substanțele de către tenul pacientelor", a explicat Sheila Ibram, reprezentantul Jolie Salon.

Cum funcționează tratamentul

Jetul puternic de oxigen deschide porii și permite pătrunderea moleculelor de acid hialuronic și a cocktailului cu vitamine și antioxidanți în derm.

Pentru rezultate maxime, tratamentul se face în șase ședințe consecutive, fiind recomandat ulterior, câte un tratament pe lună. Introducerea acidului hialuronic în piele se face atât la nivelul feței cât și la nivelul gâtului și al decolteului. Este singurul tratament cu rezultate vizibile după prima ședință. Ajută la hidratarea imediată a tenului și conferă o fermitate sporită acestuia. Ridurile și liniile fine sunt reduse și conturul feței este vizibil îmbu-nătățit prin stimularea producției de colagen și elastină.

"Chiar după prima ședință, tenul devine mai luminos, pielea este mai fermă, observându-se și un efect de lifting.

Celebra cântăreață Madonna a declarat că preferă acest tratament pentru că îi lasă un ten frumos și luminos. În același timp, tratamentul este relaxant. Combinația inedită de oxigen, vitamine și minerale este pe placul Madonnei, care se declară victorioasă în lupta împotriva îmbătrânirii.

Madonna nu este însă singura vedetă de la Hollywood care folosește aparatul revoluționar. Eva Longoria, Heather Locklear, Justin Timberlake, Naomi Campbell, John Galliano sau Fergie sunt doar câteva dintre vedetele care se bucură de un ten tânăr și luminos cu ajutorul acestui aparat miraculos", a mai precizat reprezentantul Jolie Salon.

Pentru programări și informații suplimentare, aveți la dispoziție numărul de telefon 0722/465.457.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4486 secunde