Cum poți deveni voluntar într-o campanie medicală

280
Cum poți  deveni voluntar într-o campanie medicală - cumpotideveni-1404226287.jpg

Articole de la același autor

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România (APAH-RO), în parteneriat cu agenția de presă Mediafax, organizează Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei, marcată în toată lumea în data de 28 iulie. Cu această ocazie, Asociația va demara campanii de conștientizare în 15 orașe din țară, printre care și Constanța. Pentru a realiza această campanie, reprezentanții Asociației recrutează voluntari din toată țara.

"Pentru reușita acestui eveniment cu puternic impact social, recrutăm voluntari, în special din București, Brașov, Constanța, Timișoara sau Piatra Neamț, cu ajutorul cărora vom desfășura acțiuni de conștien-tizare în rândul populației asupra riscurilor infectării cu virusurile hepatice A, B, C, D, E și, în gene-ral, asupra problematicii afecțiunilor hepatice", susțin reprezentanții Asociației.

Voluntar poate fi orice persoană, cu vârsta de peste 16 ani, ce poate empatiza cu oameni aflați în suferință. Cei care se vor implica, vor beneficia de training special pentru acest eveniment, iar dacă vor dori, vor primi adeverință de voluntariat. Aceștia se pot înscrie în campanie pe site-ul Asociației - www.hepato.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9198 secunde