Cum poți dona medicamente persoanelor afectate de zăpezi

28319

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, un camion încărcat cu antibiotice, antialgice, antiinflamatorii și medicamente pentru boli cardiovasculare a ajuns în județele Buzău și Vrancea.

Ministerul Sănătății a anunțat, ieri, că doctoriile în valoare de peste 100.000 de lei, donate de compania Antibiotice Iași, au fost transportate la Direcțiile de Sănătate Publică din județele Vrancea și Buzău. Conform evaluărilor realizate, reprezentanții direcțiilor vor distribui medicamentele către unitățile sanitare, în funcție de necesități. Transportul a fost asigurat, gratuit, de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Menționăm că Ministerul Sănătății a făcut, duminică, un apel către producătorii de medicamente, să vină în ajutorul autorităților prin donații de medicamente și produse medicamentoase pentru județele afectate de ninsori și temperaturi scăzute.

Cei care doresc să se implice în această acțiune pot transmite listele cu medicamentele ce urmează a fi donate la Direcția de Asistență Medicală și Politici Publice de Sănătate din cadrul Ministerului Sănătății sau pot suna pentru mai multe informații la numărul de telefon 021.307.25.67. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de durerea în gât
Pagina a fost generata in 2.0486 secunde