Cum poți să înlături transpirația excesivă

340
Cum poți să înlături transpirația excesivă - transpiratie-1310476274.jpg

Transpirația nu este deranjantă neaprat prin cantitate, ci prin mirosul neplăcut și culoarea sa care poate păta hainele. Există însă câteva metode prin care poți să înlături mirosul neplăcut al transpirației, potrivit kudika.ro.

Mirosul transpirației este semn de toxicitate în organism, semn de dezechilibru metabolic, spre exemplu atunci când nu mâncați sănătos sau țineți diete drastice ori aveți o afectiune.

Cum înlături mirosul neplăcut al transpirației?
Deodorantele nu sunt o soluție. Mirosul neplăcut al transpirației este ușor de înlăturat printr-o dietă de detoxifiere și prin consumul de apă.

Se recomandă să consumați peste 2 litri de apă în fiecare zi, de preferabil doar apă, fără alt lichid. Doar dimineața puteți consuma cafea, în restul zilei este indicat să se consume doar apă plată.

Câteva exerciții fizice pe zi au rolul de a ajuta organismul să își îmbunătățească sistemele de termoreglare și în timp sportul duce la scăderea transpirației excesive, precum și la înlăturarea mirosului neplăcut.

Se recomandă să evitați consumul de grăsimi, de preparate prăjite, de alimente fast-food, de conserve, mezeluri, afumături, cârnați. Se recomandă consumul zilnic de fructe proaspete, salate de crudități, lactate, brânzeturi și carne (de pui, pește sau curcan) preparata la grătar, la cuptor sau fiartă.



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1226 secunde