Cum se va desfășura examenul de rezidențiat anul acesta

102
Cum se va desfășura examenul de rezidențiat anul acesta - doctor-1456225649.jpg

Articole de la același autor

Patriciu ACHIMAȘ CADARIU, ministrul Sănătății s-a întâlnit, în această dimineață, cu reprezentanții Federației Asociațiilor Studenților la Medicină din România.

Ministrul Sănătății a discutat cu tinerii medici despre modul în care va fi organizat, în toamna acestui an, concursul de intrare în Rezidențiat pe post și loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. 


În acest context, reprezentanții studenților au cerut conducerii MS ca, anul acesta, concursul să fie organizat la fel ca în anii trecuți, decentralizat, în cele 6 centre universitare cu tradiție: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Studenții i-au mai solicitat ministrului ACHIMAȘ CADARIU ca repartiția concurenților să se facă pe fiecare centru, în funcție de punctajul descrescător și, după acest proces, aceștia să poată opta și pentru locurile rămase neocupate la nivel național, în urma unei repartiții conform unui clasament național.


De asemenea, s-a convenit ca, la înscriere, candidatul să semneze o declarație prin care își exprimă acordul cu privire la noile condiții de organizare și desfășurare a concursului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4516 secunde