Curs cu lectori internaționali privind ecografia fetală, organizat de Spitalul ISIS

167
Curs cu lectori internaționali privind ecografia fetală, organizat de Spitalul ISIS - 30martiecursisisultrasonografie-1427718555.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Privat Isis oferă medicilor cu specialitatea de obstetrică-ginecologie să se perfecționeze în ceea ce înseamnă ecografiile de sarcină. Cursul "Ultrasound Academy", cu participare internațională, ajuns la ediția a patra, se va desfășura în perioada 27 - 29 august, la hotelul Flora din stațiunea Mamaia.


Agenda cursului este orientată pe ecografia de trimestru I și II - patologia cardiacă. Din program vor face parte demonstrații live, susținute de lectori, dar si de cursanți (aceasta fiind particularitatea cursului), vizând în special patologia malformațiilor fetale.
În prima zi, se va pune accentul pe ecografia de trimestru I, în a doua zi pe ecografia trimestrului II și cordul fetal. În ultima zi a cursului se vor desfășura demonstrațiile practice și va avea loc testarea cursanților.


Totodată, se va organiza o masă rotundă cu prezentare de cazuri, reuniune la care vor lua parte renumiți medici din țara noastră.

Lectorii cursului sunt: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) și dr. Răzvan Stanca (România).

Limba oficială a cursului este engleza. 


Pe site ul oficial al cursului puteți găsi mai multe informații - agenda cursului: http://www.uacc.obgyn.ro/ro/agenda/, înregistrarea realizându-se on-line la http://www.uacc.obgyn.ro/ro.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6024 secunde