Pachet de investigații pentru copii, înainte de a intra în colectivitate

83
Pachet de investigații pentru copii, înainte de a intra în colectivitate - 9iulieisispachetcopii-1404904939.jpg

Articole de la același autor

Fie că este vorba despre plecarea într-o tabără, înscrierea la o grădiniță privată, pe timpul verii, intrarea copilului într-un grup organizat îl ajută să se dezvolte pe toate planurile. Cadrele medicale de la Spitalul Privat Isis atrag atenția că părinții trebuie să se preocupe, înainte de orice, că micuții sunt sănătoși. Pentru aceasta, pot apela la pachetul de investigații necesare intrării copilului în colectivitate.

Pachetul cuprinde: examen coproparazitologic microscopic - pentru identificarea paraziților intestinali (giardia, oxiuri, limbrici, tenia), exudat faringian și nazal - pentru identificarea bacteriilor (meningococ, pneumococ, streptococ, stafilococ auriu) de la nivelul căilor respiratorii responsabile pentru meningite, amigdalite, otite, pneumonii, etc, coprocultură - pentru identificarea bacteriilor patogene din materiile fecale și, bineînțeles, consult pediatric - ce presupune o examinare medicală completă a copilului și se încheie cu eliberarea unui aviz epidemiologic din partea medicului specialist. În urma acestui control, medicul pediatru poate recomanda și efectuarea unui consult oftalmologic pentru a depista din timp tulburările de vedere, precum și a unui consult ORL pentru testarea acuității auditive.

"Este bine ca aceste analize și investigații să fie făcute din timp, astfel încât orice problemă depistată să fie remediată cât mai rapid", au concluzionat cadrele medicale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9904 secunde