Cursuri speciale despre pediatrie pentru studenții la Medicină

329
Cursuri speciale despre pediatrie  pentru studenții la Medicină - pediatrie-1340294931.jpg

Articole de la același autor

Medicii rezidenți și studenții la Medicină pot participa, în week-end, la un curs care va aborda teme importante din domeniul pediatriei. Seminarul se desfășoară mâine și duminică și este organizat de Asociația copiilor și tinerilor cu diabet "Sweet Land" în parteneriat cu Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici, Facultatea de Medicină a Universității Ovidius și Colegiul Medicilor Constanța.

În cadrul cursului denumit "Când hrana devine un pericol pentru copil", par-ticipanții vor afla informații noi despre principiile moderne de diversificare a alimentației la sugar, tulburările de nutriție cu exces ponderal, alergia la proteinele laptelui de vacă, intoleranța la gluten sau noile ghiduri privind menținerea unui stil de viață sănătos. "Acordăm și anul acesta o atenție deosebită pregătirii tinerelor cadre medicale. Problemele pe care alimentația le ridică sunt tot mai diverse și se manifestă de la vârste tot mai fragede. Demersul nostru nu este altceva decât o completare firească a campaniilor de informare pe care le derulăm în școli și licee", a declarat Liliana Moldoveanu, președintele Asociației Sweet Land.

Prelegerile vor fi susținute de dr. Cristina Maria Mihai, șeful Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța și de dr. Adriana Luminița Bălașa, medic pediatru. Cursul va avea loc în sala de conferințe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și se adresează atât studenților cât și medicilor rezidenți. Taxa de participare este de 25 de lei pentru studenți și de 50 de lei pentru medici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3639 secunde