Prima secție privată de pediatrie din Dobrogea, inaugurată la Constanța

1126

Articole de la același autor

Spitalul privat Isis continuă să contribuie la îngrijirea medicală a copiilor constănțeni prin inaugurarea unei secții nou nouțe și ultramoderne dedicată în totalitate micuților. De altfel, unitatea este prima secție privată de pediatrie deschisă până acum în Dobrogea, unde o echipă formată din specialiști va fi pregătită, 24 de ore din 24, să acorde îngrijiri medicale copiilor.

Prezent, ieri, la inaugurare, dr. Vlad Tica, medic în cadrul Isis și reprezentant al Colegiului Medicilor din România, a declarat că această secție reprezintă o continuitate a serviciilor medicale oferite până acum în unitatea medicală.

"Noua secție de pediatrie este o continuitate firească a activității Isis, iar cel mai important este că suntem un centru de excelență și așa vom rămâne și pe viitor", a spus dr. Tica.

La rândul ei, dr. Valeria Stroe, medic pediatru, a salutat inițiativa conducerii spitalului privat Isis de a construi prima secție privată de pediatrie din Dobrogea.

"Inaugurarea acestui centru este un eveniment de maximă importanță pentru acest oraș, deoarece copiii reprezintă speranțele noastre pentru viitor și trebuie să avem grijă de sănătatea lor", a spus medicul.

Cât despre dotările noii unități dedicate celor mici, putem spune că decorul rezer-velor îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm. În plus, secția este dotată și cu un loc de joacă special pentru copiii care vor să uite că se află într-un spital.

Reprezentanții Spitalului Privat Isis spun că secția a fost concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate de pediatrie, oferite în ambulatoriu sau în regim de spitalizare. Cadrele medicale din spitalul privat Isis vor acorda consultații de pediatrie în regim de urgență la orice oră din zi și din noapte, de neurolo-gie și psihiatrie pe-diatrică, vor efectua ecografii pediatrice, investigații perfor-mante de imagistică și analize de labo-rator.

Departamentul de pediatrie dispune de opt rezerve cu 12 paturi și un compartiment de terapie intensivă dotat conform standardelor europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde