De ce este mai bun uleiul de cocos

545
De ce este mai bun uleiul de cocos - coconutandpalm1-1324332949.jpg

Articole de la același autor

Uleiul din nucă de cocos reprezintă una din cele bune alegeri pentru gătit, deoarece este bogat în grăsimi saturate și se deteriorează mai greu atunci când este încălzit la temperaturi înalte.

Mai mult, pe lângă faptul că este destul de stabil la temperaturi ridicate, uleiul de cocos ajută la scăderea în greutate, stimulează sănătatea inimii și menține nivelurile normale de colesterol.

Deși multe persoane consideră uleiul de măsline drept cel mai sănătos, acesta își schimbă proprietățile la temperaturi înalte. Prin urmare, nu este recomandat consumul uleiului de măsline decât fără să fie încălzit.

În bucătărie, pentru gătit, uleiul de cocos poate fi utilizat în orice moment în locul margarinei, untului, uleiului de măsline sau al oricărui alt tip de ulei. Cele mai multe tipuri de ulei de cocos care se găsesc la ora actuală în comerț sunt rafinate, decolorate, deodorizate și conțin substanțe chimice folosite în procesul de prelucrare. Din acest motiv, se recomandă consumul de ulei de cocos virgin, certificat organic și nehidrogenat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Sănătate : Ferește-te de boli cu suc de gutui
Pagina a fost generata in 1.6587 secunde