De ce este mai bun uleiul de cocos
Articole de la același autor
Ce boli riști să faci când ai pojar la maturitate
13 Decembrie 2011
Psoriazisul - boala de care nu scapi niciodată
31 Octombrie 2011
Cum ne avertizează propriul corp că suntem bolnavi
28 Octombrie 2011
Cât te costă să-ți mărești sânii la Constanța
23 Noiembrie 2011
Constanța va avea spital de TOP
14 Decembrie 2011
Trei bebeluși morți în aceeași zi!
05 Decembrie 2011
Uleiul din nucă de cocos reprezintă una din cele bune alegeri pentru gătit, deoarece este bogat în grăsimi saturate și se deteriorează mai greu atunci când este încălzit la temperaturi înalte.
Mai mult, pe lângă faptul că este destul de stabil la temperaturi ridicate, uleiul de cocos ajută la scăderea în greutate, stimulează sănătatea inimii și menține nivelurile normale de colesterol.
Deși multe persoane consideră uleiul de măsline drept cel mai sănătos, acesta își schimbă proprietățile la temperaturi înalte. Prin urmare, nu este recomandat consumul uleiului de măsline decât fără să fie încălzit.
În bucătărie, pentru gătit, uleiul de cocos poate fi utilizat în orice moment în locul margarinei, untului, uleiului de măsline sau al oricărui alt tip de ulei. Cele mai multe tipuri de ulei de cocos care se găsesc la ora actuală în comerț sunt rafinate, decolorate, deodorizate și conțin substanțe chimice folosite în procesul de prelucrare. Din acest motiv, se recomandă consumul de ulei de cocos virgin, certificat organic și nehidrogenat.
Mai mult, pe lângă faptul că este destul de stabil la temperaturi ridicate, uleiul de cocos ajută la scăderea în greutate, stimulează sănătatea inimii și menține nivelurile normale de colesterol.
Deși multe persoane consideră uleiul de măsline drept cel mai sănătos, acesta își schimbă proprietățile la temperaturi înalte. Prin urmare, nu este recomandat consumul uleiului de măsline decât fără să fie încălzit.
În bucătărie, pentru gătit, uleiul de cocos poate fi utilizat în orice moment în locul margarinei, untului, uleiului de măsline sau al oricărui alt tip de ulei. Cele mai multe tipuri de ulei de cocos care se găsesc la ora actuală în comerț sunt rafinate, decolorate, deodorizate și conțin substanțe chimice folosite în procesul de prelucrare. Din acest motiv, se recomandă consumul de ulei de cocos virgin, certificat organic și nehidrogenat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 20 Decembrie 2011
Marţi, 20 Decembrie 2011
Marţi, 20 Decembrie 2011
Marţi, 20 Decembrie 2011
Luni, 19 Decembrie 2011
Luni, 19 Decembrie 2011