De ce nu vă crește barba ca cea a altor bărbați? Care sunt cauzele

214
De ce nu vă crește barba ca cea a altor bărbați? Care sunt cauzele - barba1-1655472185.jpg

Articole de la același autor

Vreţi să adoptaţi un look modern, cu barbă? În aceste condiții, este necesar să știți, încă de la început, că creșterea bărbii se întâmplă diferit de la un bărbat la altul. De exemplu, în unele cazuri, părul iese repede și este des, în timp ce în altele durează mai mult timp sau nu formează niciodată o barbă groasă. Totuși, există trucuri care favorizează apariția părului pe față. De exemplu, firele negre și groase oferă senzația de barbă deasă, deși în realitate nu există mult păr. Cu toate acestea, uneori este nevoie de mai mult pentru a stimula procesele organismului. De ce creșterea bărbii este uneori neregulată? Specialiștii spun că creșterea părului facial este mai dinamică decât creșterea părului scalpului, dar nu la toată lumea se întâmplă la fel. 


Mai mult decât atât, există bărbi neregulate produse de factori genetici și variații hormonale. De pildă, deficitul de vitamine și nutrienți, precum și stilul de viață, leziunile și anumite boli dermatologice se remarcă drept motive pentru creșterea lentă a părului pe fața bărbaților. Una dintre afecțiunile medicale care încetinesc creșterea părului facial este pseudofoliculita, care se referă, de fapt, la un proces cronic, mai degrabă o consecință a bărbieritului și a altor metode de îndepărtare a părului.
 

De asemenea, este posibil ca lipsa părului în această zonă a feței să fie din cauza alopeciei areata. Se pare că această cădere anormală a părului nu afectează doar scalpul. Pentru a avea barba mult dorită, se recomandă o exfoliere săptămânală intensă pentru a desfunda porii. Apoi, scruburile pentru barbă sunt ușor de găsit în magazine și farmacii. De asemenea, puteți pregăti unul amestecând ulei de măsline și o linguriță de sare. După aceea, masați pielea, făcând cercuri cu vârfurile degetelor. Nu uitați să vă spălați și să hidratați pielea după procedură. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2838 secunde