Fertilizarea in vitro la Spitalul "Euromaterna" - soluţia ideală de a deveni părinţi

108
Fertilizarea in vitro la Spitalul

Articole de la același autor

Din păcate, în ziua de azi, multe femei amână tot mai mult momentul conceperii primului copil. Problemele apar, însă, în momentul în care înaintează în vârstă, când rata de sarcini scade semnificativ, întrucât funcțiile ovarului se reduc simțitor. Chiar dacă vă confruntați cu o astfel de problemă de infertilitate, nu disperaţi, deoarece mereu există o șansă! Specialiștii departamentului FIV din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Euromaterna” vă pot explica ce înseamnă fiecare etapă, investigațiile efectuate sub îndrumarea lor stabilind, în mare parte, cauzele infertilității.


Mai mult decât atât, prin intermediul programului „Infant”, spitalul vine în sprijinul cuplurilor infertile, prin proceduri de fertilizare in vitro.
 

Familiile care beneficiază de suportul Primăriei Municipiului Constanţa îşi pot împlini la „Euromaterna” visul de a deveni părinţi, prin acoperirea financiară a unei fertilizări in vitro.

Documentele necesare pentru înscrierea în programul „Infant” Constanţa: solicitare pentru înscriere; adeverința de la unitatea sanitară parteneră, cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul „Infant”; copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța.
 

Cuplurile care vor beneficia de drepturile stabilite în cadrul acestui proiect vor primi un voucher în valoare de 10.000 lei în scopul de a achita serviciile medicale. Serviciile medicale pe care perechile de îndrăgostiţi le vor primi includ prelevarea ovocitelor prin puncţie foliculară, efectuată sub anestezie totală, locală sau sedare; prelevarea/ procesarea spermei; inseminarea ovocitelor pentru fertilizare spontană;


ICSI (injectarea intracitoplasmatică a spermatozoizilor); cultivarea embrionilor. Urmează cultivarea embrionilor mai mult de 72 ore până la stadiul de blastocist, transferul embrionar, monitorizarea evoluţiei cazului şi alte investigaţii



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5554 secunde