De Ziua Copilului, parcul Tăbăcăriei va fi Orășelul Isis

679
În primele trei zile ale lunii iunie, Asociația Clubul Isis din Con-stanța organizează mai multe evenimente dedicate copiilor. Astfel, în perioada 1 - 3 iunie, cei mici sunt așteptați împreună cu familiile lor în Parcul Tăbăcăriei, unde vor primi diplome de cetățean de onoare. Copiii care vor veni în Orășelul Isis se vor putea înscrie la jocuri clasificate pe grupe de vârstă și vor participa și la o tombolă cu premii precum diplome de participare, dulciuri, jucării, bilete la Teatrul de Păpuși și multe alte surprize.

De asemenea, a treia ediție a Regatei "Cupa Copilului" este programată pe 2 și pe 3 iunie pe esplanada lacului Techirghiol. Festivitatea de deschidere va avea loc pe 2 iunie, de la ora 9.00, pe cheul din zona Băile Reci.

Tot la începutul lunii iunie, Clubul Isis organizează a treia ediție a conferinței "Isis, o naștere prietenoasă". În cadrul evenimentului din 3 iunie participanții vor afla ultimele noutăți despre planningul familial, alimentația gravidei și a mamei care alăptează, importanța educației prenatale, nașterea naturală și nașterea prin cezariană. De asemenea, Clubul Isis și Spitalul Privat Isis organizează pe 3 iunie și o campanie de ecologizare a parcului Tăbăcăriei din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Mai 2012
Stire din Cetățenești : Căderea părului la copii
Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Monden : Laurette a rămas fără bonă
Pagina a fost generata in 0.3816 secunde